• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lördag Lör 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lördag Lör 4 November Nov
Tisdag Tis 14 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lördag Lör 18 November Nov
Tisdag Tis 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lördag Lör 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan

Publikrekord i svarta mot vita

10 augusti 2017 20:57
Herr

Stjärnor glänste i Gavlerinken


Det sattes ett nytt publikrekord för svarta mot vita när omkring 6000 personer valde att spendera torsdagskvällen i Gavlerinken. Men med Nicklas Bäckström, Calle Järnkrok, Elias Lindholm och en rad till med firade NHL-proffs plus stora delar av det Brynäs som spelade den oförglömliga finalserien mot HV71 för någon månad sedan på isen var det kanske inte så konstigt att läktarna fylldes.

-Det här blir häftigt, sade Louie Caporusso när jag träffade honom nere vid sargkanten en halvtimme före matchstart. Kan det bli några tusen på läktarna, undrade han. Roligt att få spela när Nicklas Bäckström är på isen. Men för min del så är han tyvärr i fel lag. Om jag kommer tillbaka hit om tio år och har vunnit SM-guld och Stanley Cup får jag vara med då? Jag ska i alla fall försöka göra något fräckt mål ikväll. Kanske kan jag stöta in ett med rumpan.

Så blev det nu inte. Louie hade ändå en bra kväll i Gavlerinken. Och detta trots att hans svarta lag föll med hela 1-6. Men själva resultatet är ju inte heller det viktigaste när det svarta laget möter det vita. Det är underhållningen på isen och publikfesten som gör den här matchen till vad den är.

Christopher Liljewall och Henrik Larsson direkt efter matchen.

När spelarna presenterades före nedsläpp fick Jörgen Sundqvist en extra varm applåd från den talrika publiken. Det är många som önskar att Sunken efter sin svåra skada kommer tillbaka och är så där härligt defensiv som han alltid brukar vara. Den här kvällen bildade han backpar med Christian Djoos.

Målskyttar och assist hoppar vi över en sådan här kväll. Vi kan nöja oss med att konstatera att Nicklas Bäckström och Anton Rödin utgör ett mycket bra anfallsvapen. Många proffsmål blev det men frågan är om inte målet från Johan Alcén med assist från Jacob Blomqvist ändå var snyggast.

6-1 till det vita laget efter 3-0 efter den första perioden i en match som spelades i två gånger tjugo minuter.

Efter den här försmaken av ishockey väntar Djurgården i Sandviken om exakt en vecka. Sedan drar CHL-äventyret igång veckan efter det. Låter bra, eller hur?