• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lördag Lör 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lördag Lör 4 November Nov
Tisdag Tis 14 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lördag Lör 18 November Nov
Tisdag Tis 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lördag Lör 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan

Dam: "Det krävs ett hårt jobb för varenda poäng"

25 september 2015 13:16

Brynäs damlag började serien på det bästa sättet, 2 vinster och noll insläppta mål i de två första omgångarna i Riksserien 2015/2016. Förra helgen åkte man dock på två förluster mot Stockholmslagen Djurgården och AIK. Nu är de laddade för match igen och vill gärna ro hem alla sex poäng på hemmaplan i helgen. Vi har pratat med tränare Madeleine Östling om helgens matcher.


Madde, hur har träningsveckan sett ut för er del? – Den har varit bra. Vi har tränat på de saker vi anser att vi behöver bli bättre på efter helgens matcher. Vi också haft teori och videogenomgång för att belysa dessa saker ännu tydligare.

Har ni tränat på något speciellt?
– Vi har pratat mycket om spelet i egen zon och att vi måste göra klart det jobbet innan vi går över till nästa zon och ställer om till anfall. Det må vara små detaljer men ack så viktiga. Det räcker med att man tummar på en sak en gång för att det ska vara ett mål i baken.

Ni har två matcher i helgen. Nykomlingarna HV71 imorgon och regerande Svenska mästarna på söndag. Vad tänker du kring motståndet?
– Kul att få känna på HV71, det var några år sedan de var uppe i Riksserien nu. Tittar man på deras trupp och vilka som kommit in i laget så är det ingen tvekan om att det blir en tuff match. Likaså känner jag kring matchen mot Linköping, och egentligen om alla lag i serien. Det finns inte en match som kommer vara en ”walk in the park”, utan det gäller att vara på tårna från start och varje byte i varje match.

Vad tror du blir nyckeln för att ni ska ta 6 poäng?
– Nyckeln kommer att vara att alla bidrar över hela banan, under hela matcherna. Att vi kommer ut som ett lag och kämpar för varandra och ger energi både i båset men framförallt på isen.

Vad kommer krävas av er?
– Det krävs ett hårt jobb för varenda poäng i den här serien, och så ser det ut för alla lag.