• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lördag Lör 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lördag Lör 4 November Nov
Tisdag Tis 14 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lördag Lör 18 November Nov
Tisdag Tis 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lördag Lör 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan

Framtidens stjärnor i Gavlerinken

5 augusti 2017 10:47

Imponerande kunskaper i Sommarhockeyskolan.


Under ett par veckor har ishockeyintresserade ungdomar från när och fjärran valt att lägga en del av sommarlovet i Gavlerinken. Totalt har det rört sig om närmare trehundrafemtio unga födda mellan 2002-06 som fått expertishjälp med att finslipa sina ishockeykunskaper.

På lördagen var det en rad internmatcher i Gavlerinken. Först ut var knattarna födda 06. De klev in på isen på samma sätt som Brynäs A-lag gör. Och de var taggade till tänderna.

Det var imponerande att se hur rätt de tänkte ishockey och hur långt de hade kommit i sin utveckling på isen. Matchen, som spelades över två gånger femton minuter, vanns med uddamålet 6-5 av det vita laget.

Det har varit cirka tjugo ledare plus materialare och andra som jobbat med de killar och tjejer som deltagit i sommarhockeyskolan. Teori, fysträning, kost och sömn är några av de ämnen som stått på schemat. Attityd och respekt har varit två viktiga bitar i teoriundervisningen.

Spelarna födda 03 gör sig redo för lördagens avslutande match mellan vita och svarta. De tycker att deras vecka i Gavlerinken har varit väldigt bra.

Brynäs målvaktstränare Pecka Alcén har kört ett pass om dagen med målvakterna och den här sista veckan fick han också hjälp av damlagets Sara Grahn. Men förutom träning har både bad och ett besök i Furuvik hunnits med. En hemlig gäst har Brynäs också bjudit deltagarna på. Den här veckan var det NHL-stjärnan Anton Rödin.