• Huvudsponsorer

Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Idag 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar

"Bästa möjliga förutsättningarna för kvinnliga hockeyspelare"

17 mars 2017 20:27
Brynäs

Brynäs IF fick under fredagen fint besök av hockeyföreningen Göteborg HC som är mästare på integration och har en utvecklad tjej- och damverksamhet.


Gavlerinken arena fick på fredagen den 17/3 finbesök av Göteborg HC och deras damlag som just nu är i full fart med att kvala upp till SDHL. GHC är två vinster och målskillnadstatistik från att ta sig upp till högstaligan. Utöver ishockey har GHC även en annan talang, föreningen är mästare på integration och de har även en väldigt bra och utvecklad tjej- och damverksamhet. Föreningen har cirka 140 aktiva tjej/dam spelare som håller till i Angered och i den ishallen är det tjejerna som bestämmer.

Brynäs är väldigt imponerade och inspirerade av hur GHC har arbetat fram och utvecklat sin tjej- och damverksamhet, samt hur man har arbetat med integration. Brynäs har ambitionen att utveckla sin tjej- och damverksamhet och GHC vill få kunskap om försäljning och paketering av sitt varumärke. Samarbetet mellan klubbarna syftar till att dela med sig av sina respektive kunskaper för att lära och hjälpa varandra så att båda föreningarna ska utvecklas så bra som möjligt.

-Hela hockeysverige måste börja jobba för varandra, vilja lära och utvecklas tillsammans. Samarbetet mellan BIF och GHC skapar nya strukturer som ska ta fram de bästa möjliga förutsättningarna för kvinnliga hockeyspelare säger Johan Cahling, vice klubbdirektör.

Vi önskar GHC stort lycka till i att ta sig upp till SDHL och ser fram emot de framtida mötena föreningarna emellan!