• Huvudsponsorer

Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Idag 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar

Vi ses i Gavlerinken på lördag

7 december 2017 14:30
Herr

Tillsammans skapar vi en publikfest för att hylla den förre detta spelaren Andreas Dackell och heja fram herrlaget till tre poäng.


Lördag den 9 december gästas Brynäs IF av Luleå HF i Gavlerinken Arena och vi närmar oss 6000 biljetter sålda! I samband med matchen kommer Brynäs IF att uppmärksamma och hylla den före detta spelaren Andreas Dackell. I en hyllningsceremoni kommer Dackells vepa att hissas upp i Gavlerinken Arenas tak. OBS! Hyllningen startar kl. 14.30!

Julen fortsätter i Gavlerinken då Kulturskolans blåsorkester Stora blås underhåller i entréhallen före match där du återigen har möjlighet att lämna julklappar till En bra start och Klappakuten. Julklapparna lämnas till behövande barn och familjer i jul. Dessutom bjuder SK GavleSkäret på luciatåg på isen i första periodpausen.

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

OBS! Hyllningen startar kl. 14.30!

Tillsammans skapar vi en publikfest för att hylla den förre detta spelaren Andreas Dackell och heja fram herrlaget till tre poäng. Var med DU också!

Klicka här för att köpa biljett >>>

Vi ses i Gavlerinken!