• Huvudsponsorer

Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar

Två backar åter mot Karlskrona

4 oktober 2017 12:26
Herr

Lucas Carlsson och Simon Bertilsson är redo för match.


Om bara Roger Melin vill så kan ha lyfta in backarna Lucas Carlsson och Simon Bertilsson i matchen mot Karlskrona på torsdag. De båda lämnade klartecken efter att ha varit på is tillsammans med Elias Fälth under förmiddagen. Fält väntar dock med sin comeback ytterligare någon vecka.

Lucas har varit småkrasslig och avstod resan till Tyskland. Men nu är han helt redo för spel. Simon har varit borta ett tag men även för hans del kan matchstället hängas fram om Melin kallar.

Simon Bertilsson tränade med Brynäs J20 under gårdagen. "Vilken klasslirare", sade tränare Mats Bäcklin efter träningen. Simon tycktes även imponera på J20-spelarna som tittade på och lärde sig en del.

Däremot ser det ut som att Marcus Ersson kommer att få vila. Han ådrog sig under gårdagens CHL-match en stukad handled. Åtminstone är det vad de första prognoserna från Tyskland säger. Laget anländer till Gävle sent på eftermiddagen idag och kör ett ispass vid lunchtid imorgon.

Vill du ha en definitiv laguppställning och lite kommentarer inför matchen mot Karlskrona så rekommenderas Sista Snacket som finns att läsa på hemsidan under torsdagens förmiddag.

Biljett till matchen i Gavlerinken mot Karlskrona kan du köpa genom att följa länken nedan.

Köp biljett till matchen här >>>