• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lördag Lör 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lördag Lör 4 November Nov
Tisdag Tis 14 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lördag Lör 18 November Nov
Tisdag Tis 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lördag Lör 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan

En bra start har fått förstärkning

9 augusti 2017 14:35
En bra start

Måndagen den 7 augusti började Caroline Markström sin anställning som projektledare i En bra start. Caroline kommer närmast från fyra års Collegestudier i Business Management på Saint Cloud State University (SCSU) i Minnesota, USA.


Carolines främsta uppgift blir att driva ett projekt med fokus på att sprida den av En bra start framtagna samverkansmodell som syftar till att föreningar i samverkan med sin kommun, andra samhällsaktörer och sitt företagsnätverk investerar i gemensamma lösningar som möter dagens samhällsutmaningar och bidrar till största möjliga samhällsnytta. Modellen ska spridas regionalt i Gävleborg, via En bra starts föreningsnätverk Ett Bra Nätverk. Förutom att sprida själva modellen generellt, ska lösningar som bidrar till minskad ungdomsarbetslöshet implementeras.

– Det känns jättekul att vara här och få dra igång med den här tjänsten. Jag gillar verkligen vad Brynäs IF och En bra start gör och står för och ser fram emot att vara en del av att driva det vidare framåt. Har hittills upplevt en härlig arbetsmiljö med välkomnande, lättsamma, och otroligt drivna kollegor. Jag tror att det kommer bli riktigt bra!

– Det känns otroligt roligt att vi med Caroline på plats nu kan förstärka vårt arbete i En bra start ytterligare. Caroline har på sina första dagar visat en härlig energi och ett engagemang för verksamheten och kommer att bli ett tillskott i vår fortsatta utveckling, säger Maria Sundman, verksamhetsansvarig för En bra start.

Vi önskar Caroline varmt välkommen till Brynäs IF och En bra start!