Black is Back - Brynäs IF är tillbaka i SHL!
Publicerad: 2024-04-23
Efter en otrolig säsong är vi oerhört stolta att meddela att vi är tillbaka där vi hör hemma – i SHL! Efter en hård kamp och en fantastisk kraftsamling, från hela föreningen, supportrar, partners och spelarna på isen - är vi nu redo att återigen ta plats på den stora scenen.

Efter vår degradering förra året var målet tydligt – att återvända tillbaka till SHL och göra det direkt. Genom enastående kraftsamling, från första träningsmatchen i Hudiksvall, till premiären hemma mot AIK i september och med en enorm laganda och hängivenhet har vi inte bara tagit oss tillbaka till högsta serien, utan även dominerat vägen dit.

Vi vann grundserien med imponerande marginal, vilket gav oss en stark position inför slutspelet. Under kvartsfinalerna och semifinalerna visade vi vår styrka genom att besegra starka motståndare som Nybro och Karlskoga. Men det var först i finalerna som vi mötte den ultimata utmaningen – Djurgården, en historisk rival och mästare i sig själva.

Men ingenting kunde stoppa oss. Med en imponerande seger på 4-0 i matcher visade vi hockeyvärlden att Brynäs IF tagit uppdraget på allvar. Vi är oerhört stolta över att kunna meddela att vi nu är redo att återigen göra vårt avtryck i SHL.

Vi vill rikta ett stort tack till alla medlemmar, partners och supportrar som har varit med oss under denna resa. Ert stöd har varit ovärderligt och har verkligen bidragit till vår framgång. Med ett publiksnitt i Monitor ERP Arena som slår förra årets rekord har vi nu tangerat det bästa publikstödet genom tiderna för Brynäs IF. Tillsammans har vi visat vad som är möjligt när vi står enade.

Nu ser vi fram emot att återigen spela i SHL och fortsätta att göra er stolta. Tack för ert ovärderliga stöd och vi ser fram emot att skapa ännu fler minnen tillsammans i framtiden.

Med vänliga hälsningar, Brynäs IF