Säkra din upplaga av boken "Brynäs 100 spelare" - idag med 50 procent rabatt hos digitala matchvärden Sportförlaget
Publicerad: 2020-11-28
Brynäs
Ikväll möter vi Färjestad och med oss som digital matchvärd är Sportförlaget i Norden AB. För att fira dagen erbjuder de dig som Brynäsare 50 procent rabatt på boken "Brynäs 100 spelare". De 100 första som beställer får även med en signerad bild av Jakob Silfverberg!

Sportförlaget i Norden AB ett av Sveriges äldsta och marknadsledande förlag när det gäller idrottslitteratur och andra idrottsrelaterade produkter.

Genom åren har Sportförlaget producerat en rad stora idrottsprofiler och jubileumsböcker, och då alltid i samarbete med vederbörande/klubbarna.

Förlaget startade 1988, leder och driver utvecklingen inom sportlitteraturen, samt samarbetar och sponsrar en rad förbund, idrottare, idrottsföreningar och klubbar i Sverige.

Företaget har en unik anda att utveckla och producera högkvalitativ litteratur i form av en stark upplevelse i ord och bild med minnen för livet.

Dessutom har Sportförlaget varit Brynäs IF:s officiella bokförlag sedan början av 90 – talet. Förlaget har producerat en rad boktitlar gällande Brynäs IF och dess spelar genom tiderna, bland annat succéboken Brynäs - 100 År.
Nu följer de upp med boken Brynäs 100 spelare, en kavalkad med spelare genom tiderna.

Som Brynäsare erhåller du 50% i rabatt på ordinarie pris om du beställer boken via www.sportforlagetinorden.se.

De 100 första som beställer erhåller dessutom original signerad bild av Jakob Silfverberg i boken!

Klicka här för att beställa boken!

Kommunikatör Martin Löf Nyqvist