Mina Waxin förlänger med Brynäs IF
Publicerad: 2024-04-26
Brynäs IF kan idag meddela att backen Mina Waxin har skrivit på ett nytt ettårskontrakt med klubben. – Jag har haft tre riktigt bra år här så att ha klart med en fortsättning känns riktigt bra, säger Mina Waxin.

Den skridskostarka tvåvägsbacken kom till klubben mitt under säsongen 21/22 från MoDo. Hon har sedan dess varit en viktig del av backuppsättningen. Nu står det klart att parterna är överens om ett nytt ettårskontrakt.

– Jag har haft tre riktigt bra år här så att ha klart med en fortsättning känns riktigt bra. Jag längtar redan till nästa säsong och jag tror att vi som lag kan nå goda resultat, säger Mina Waxin.

22-åringen som fyller 23 på måndag har trots sin unga ålder samlat på sig en god rutin då hon har spelat i ligan sedan 2016. Den gångna säsongen passerade hon milstolpen på 100 matcher i Brynäs IF.

Hon har även gjort 36 landskamper för Damkronorna.

– Att Mina förlänger känns väldigt bra. Hon är en viktig pusselbit i den stomme vi har i laget. Mina har haft en fin utveckling under sin tid här och jag är övertygad om att hon har alla verktyg till att ta ytterligare kliv i sin utveckling, säger sportchef Erika Grahm.

Vi ser fram emot att se Mina i Brynäströjan under nästa säsong!

Huvudpartners
Officiella Partners